Hva er vel et stabbur uten spekemat? Vi tilbyr i alt seks varianter av spekemat. Og det beste vi vet er å kombinere disse med våre, samt våre venners, fantastiske tilbehør som også finns i gårdsbutikken. Det være seg alt fra varmrøkt storfe med sennepssaus, til rødvin- og cognacspølse med løkmarmelade.

Tradisjonsrike smaker
Ved hjelp av våre oppskrifter, foredles kjøttvarene ved Inderøy Slakteri på Straumen. Gulburet søker med spekematen etter virkelig gode, rene smaker. Kjente smaker som bærer preg av gode råvarer, og godt handtverk. Noen av oppskriftene stammer fra Signe Gullberg, ei bygdekokkerske som kokkelerte rundt på Inderøya for godt og vel 100 år sida. Vi er meget takknemlige for å få lov til å bruke disse, så en stor takk går til hennes etterkommere!
Spekematen selges kun i gårdsbutikken på Verdal Østre, og snart gjennom vår nye nettbutikk. Der kan en kjøpe vakumpakkede biter stykkvis.

Varmrøkt storfe
Saftig og lita tørka storfekjøtt, med en lun røktsmak. Egner seg perfekt til salat og som pålegg!

Tørka storfe
Saftig og lita tørka storfekjøtt, med en lun røktsmak. Egner seg perfekt til salat og som pålegg!

Timiansnabb
Saftig og lita tørka storfekjøtt, med en lun røktsmak. Egner seg perfekt til salat og som pålegg!

Morr
Saftig og lita tørka storfekjøtt, med en lun røktsmak. Egner seg perfekt til salat og som pålegg!

Signe Gullberg Spesial
Saftig og lita tørka storfekjøtt, med en lun røktsmak. Egner seg perfekt til salat og som pålegg!

Signe Gullberg Gopølse
Saftig og lita tørka storfekjøtt, med en lun røktsmak. Egner seg perfekt til salat og som pålegg!
Mer lesestoff
Brød & bakst
Vegg-i-vegg med gårdsbutikken ligger det nye bakeriet. Her, midt i melfokken, bakes ferske brød av både gamle...
Selskap & Feiring
Gode lag krever gode lokaler. På Verdal Østre tilbyr vi i alt fire forskjellige lokaler til servering....
Gårdsbutikk & -kafé
Inn gjennom den gamle bursdøra finner du den lille, men svært innholdsrike gårdsbutikken. Her kan man både...