Gulburet

  • Åpningstider
  • Selskapslokaler
  • Møter
  • Kontakt
  • Kart

Spekemat

Tradisjonsrike smaker

Ved hjelp av våre oppskrifter, foredles kjøttvarene ved Inderøy Slakteri på Straumen. Gulburet søker med spekematen etter virkelig gode, rene smaker. Kjente smaker som bærer preg av gode råvarer, og godt handtverk. Noen av oppskriftene stammer fra Signe Gullberg, ei bygdekokkerske som kokkelerte rundt på Inderøya for godt og vel 100 år sida. Vi er meget takknemlige for å få lov til å bruke disse, så en stor takk går til hennes etterkommere!

varmrokt

Varmrøkt stofekjøtt

Et salta og damprøkt storfekjøtt. Mildt og mørt.

torket_storfe

Tørket storfekjøtt

Tørrsaltet i tre uker, med lavt saltinnhold. Lett røkt og har en utsøkt smak.

timiansnabb

Timiansnabb

Storfekjøtt med litt tilsatt spekk fra svin, smakssatt med timian. Mild og rund smak, men spiss nok til å være interessant. 

morr

Morr

Ei mager og lite salt spekepølse. Rent storfekjøtt.

signe_gullberg_spesial

Signe Gullberg Spesial

Én av våre to pølser laget etter oppskrift fra bygdekokken Signe Gullberg. Storfekjøtt tilsatt litt spekk fra svin, marinert i rødvin og konjakk, nellik, muskat og ingefær. Gopølsa er tradisjon tro av grovmalt type, for å gjøre de forskjellige smakene enda litt mer tydelige.   

signe_gulberg_gopolse

Signe Gullberg Gopølse

Den andre av våre to pølser laget etter oppskrift fra bygdekokken Signe Gullberg. Storfekjøtt tilsatt litt spekk fra svin, marinert i rødvin og konjakk, nellik, muskat og ingefær. Gopølsa er av finmalt type. 

Spekematen selges kun i gårdsbutikken på Verdal Østre. Der kan en kjøpe vakumpakkede biter stykkvis. 

« Gå tilbake til forrige side

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Gulburet

Sandvollanvegen 391, 7670 Inderøy
Se i kart »

Telefon: (+47) 977 39 502
E-post: : [email protected]

Åpningstider:
Butikk og kafé åpner igjen 20. mars
Ta kontakt for forespørsel om møter og selskap.

Følg oss på Facebook!

Gulburet

Lenker

hanen-logo-hvit hanen-logo-hvit

Bygget på WordPress av Smart Media AS