Alle dørene på uthuset er gule, men ingen fører til det samme. Ei går til fjøset, ei til lageret, ei til garasjen, ei til verkstedet, og ei til ølbryggeriet. Det bittelille bryggeriet ligger vegg-i-vegg med det tørrlagte melkerommet, men selv om de ligger hverandre nært, og begge har væskefylte tanker, er sluttresultatet av rommenes produksjon svært forskjellig.

Ølservering

Både vinter og sommer serverer kaféen til enhver tid øl fra gårdens bryggeri. Hvilke sorter som finnes på fat varierer ettersom året går. Gjennom sommerhalvåret vil det alltid være minst én lys og forfriskende sort, med en komplementær, gjerne mørkere og fyldigere sort. Hittil har Gulburet servert selvbrygga sorter som saison, kölsch, irish red, brown ale, dunkel, porter og lager. Akkurat hvilke sorter vi kan tilby i framtida, er enda ubestemt. Så kom innom og få en hyggelig, kald og herlig overraskelse servert enten inne eller ute. Nytes aller best sammen med en av våre lunsjretter, eller litt lokal fingermat.

Pubkvelder

Fra tid til anna arrangeres det pubkvelder i Smia. Da er det mulig å smake på det hjemmebrygga ølet sammen med hjemmelagd tilbehør. Noe av tilehøret inneholder gjerne litt av ølet som også drikkes, eller er laget for å gå særs godt sammen med den leskende drikken. 

Videre lesning

Brød & bakst

Vegg-i-vegg med gårdsbutikken ligger det nye bakeriet. Her, midt i melfokken, bakes ferske brød av både gamle...

Les mer
Selskap & Feiring

Gode lag krever gode lokaler. På Verdal Østre tilbyr vi i alt fire forskjellige lokaler til servering....

Les mer
Gårdsbutikk & -kafé

Inn gjennom den gamle bursdøra finner du den lille, men svært innholdsrike gårdsbutikken. Her kan man både...

Les mer