Vi inviterer deg inn på tunet på gården Verdal Østre på Inderøy, hvor vi har drevet gårdsbutikk siden sommeren 1997. Arve har bodd her hele sitt liv, og Liv Elin flytta hit i 1987. Det som i starten bestod av en liten butikk i det gule stabburet, har etterhvert strukket seg ut i fem forskjellige bygg her på gården.

Vi har alltid vektlagt et godt utvalg av produkter, især de produktene en ellers ikke får tak i. Hos oss finner du blant annet lefser, flatbrød, ost, spekemat, geleer, urter, urkornmel, sjokolade, drops og honning som ikke er å få tak i på de svære supermarkedene. Vi fører varer fra de små, hardtarbeidende leverandørene som for enhver pris vektlegger kvalitet og bærekraft fremfor profitt og lettvinthet. Og i smaken kjenner en spora etter hardt arbeid og kjærlighet lagt ned i arbeidet.

Men det lille buret tiltaler ikke kun smakssansen; vi har også noen utvalgte produkter i strikk og søm, håndlagde treprodukt, salver og såper, samt innbundet kunnskap om både mat og lokalhistorie.

Rugbrød med sennepssaus, varmrøkt storfe, sylta gulrot, polkabete og stemorsblomst

Kafé

På menyen står alltid fersk bakst og deilige kaker fra vårt eget gårdsbakeri. Brødene bli til deilige smørbrød når de får følge av våre favorittpålegg fra vårt eget sortiment samt andre lokale leverandører.

I sommerhalvåret foregår mye av serveringa ute i tunet, men når gråværet kommer sigende med sine regnskurer er det godt å kunne trekke innomhus, til den intime atmosfæren oppe på bursloftet. Der er det lett å bli sittende lenge, i ro og mak.

Se vår kafémeny

Mer lesestoff

Sildetallerken, Gulburet
Se vår førjulsmeny

Ta en titt på hva vi serverer i kaféen fram til jul.

Les mer
Førjul i tunet

La pulsen hvile, ta vare på stunda og nyt den gode atmosfæren som hører med førjulstida.

Les mer
Mikrobryggeri

Vegg-i-vegg med det gamle melkerommet ligger Arves bryggeri. Her lager han ølsorter som serveres kun hos oss.

Les mer