Velkommen til «å ta vare på stoinna» med å gå hus-imellom og kjenn på den gode førjulsstemninga. Her kan du gjøre en trivelig julehandel med hvilepuls, ta en kunstpause i VY Galleri på Låven og nyte stemningen og atmosfæren som hører med den gode førjulstida.

Duft av nybakt og krydder i den spennende gårdsbutikken, og førjulskaféen med deilig varm kaffe, vår smakfulle gløgg Hjertevarmer eller du kan velge deg en te-sort. Alt vi serverer er heimlaga og med omtanke. Lunsjretter, fersk bakst, smørbrød, kaker og suppe Smakene kan du nyte i burkaféen eller i Bestemorstua. Vedovnen i Bestemorstua møter deg varmt velkommen.

Se vår førjulsmeny her


Førjulskveldsmat med kaffe og dessert for grupper:

En velsmakende tallerken med ribberull, sylte, varmrøkt storfekjøtt, spekepølse, sennepssaus, lokale oster, frukt, marmelade, gomme, en liten frisk rødkålsalat m/appelsin og sylta grønnsaker. Ved siden av serveres vår vørterkak, rugbrød og potetkak.

Desserten er en laktosefri, syrlig epledessert med krem og havreflarn. Smaker perfekt til en kopp julekaffe fra Inderøy Kaffebrenneri.

Pris ekskl. drikke kr 350.00

Alt kan nytes med et godt øl fra vårt eget lille gårdsbryggeri eller Inderøy Gårdsbryggeri, sprudlende herligheter fra Surf Kombucha, deilig fruktdrikk fra Inderøy Mosteri og Mikkelhaug, eller skarpere saker fra Inderøy Brenneri.
Vi har alle rettigheter.

Åpningstider
Mandag11.00–17.00
Tirsdag11.00–17.00
Onsdag11.00–17.00
Torsdag11.00–17.00
Fredag11.00–17.00
Lørdag11.00–16.00
Søndag novemberStengt
Søndag desember11.00–16.00

Det er åpent for bestilling av selskap, møter og andre samlinger selv om gårdsbutikk & -kafé ikke er åpen. Ta kontakt på telefon (+47) 977 39 502 eller e-post: gulburet@online.no for bestilling.
Nybakte brød hver dag, smørbrød og kaker.

Pop-Up butikker i førjula:

25.-27.nov: Vevloftet på Låven

11.-12.des: Skogset Gård, Inderøy

Videre lesning

Mikrobryggeri

Vegg-i-vegg med det gamle melkerommet ligger Arves bryggeri. Her lager han ølsorter som serveres kun hos oss.

Les mer
Sildetallerken, Gulburet
Se vår førjulsmeny

Ta en titt på hva vi serverer i kaféen fram til jul.

Les mer
Spekemat

Hva er vel et stabbur uten spekemat? Vårt gule stabbur tilbyr i alt seks varianter av spekemat....

Les mer